Op vragenovercorona.nl komen veel vragen binnen van vrouwen met een kinderwens en van vrouwen die zwanger zijn. Daarom wordt de komende tijd extra aandacht gegeven aan deze groepen vrouwen op social media.

Bij vrouwen die graag kinderen willen, gaan de vragen vaak over het coronavaccin en vruchtbaarheid. Vrouwen die zwanger zijn, willen meer weten over het coronavaccin en het ongeboren kind. Ook stellen deze vrouwen vragen over de risico’s van een coronabesmetting tijdens de zwangerschap. Allemaal belangrijke vragen die door onze zorgprofessionals beantwoord kunnen worden.

Om zoveel mogelijk vrouwen bekend te maken met vragenovercorona.nl is er nu een campagne op social media gestart. Om zwangere vrouwen en vrouwen met een kinderwens te bereiken is er een korte video gemaakt, waarin een arts antwoord geeft op een van de meest gestelde vragen door zwangere vrouwen. Namelijk: wat is het effect van het coronavaccin op mijn ongeboren kindje? De video wordt via social media verspreid.  

Daarnaast richt de social media campagne zich op huisartsen, verloskundigen en gynaecologen. Hoe meer zorgmedewerkers die met de doelgroep werken vragenovercorona.nl kennen, hoe beter zij vrouwen met vragen over corona kunnen doorverwijzen.  

 

Stel nu je vraag aan een zorgprofessional

maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur